Начало > СОФТУЕР > Безплатни антивирусни програми

Безплатни антивирусни програми

Преди време си търсех антивирусна програма, но безплатна разбира се и попаднах на доста добри програми.Аз дори не знаех, че има толкова безплатни предложения.В крайна сметка се спрях на Avast antivirus free edition, която от скоро, след версия 5 има и много приятен потребителски интерфейс и като цяло има най- добри характеристики от всички безплатни продукти.Всички материали са взети от сайтовете на програмите, които в по-голямата си част(над 80%) съм превел саморъчно с моите скромни познания в английския език и затова моля да ме извините ако на моменти текста не ви звучи много логично,но в крайна сметка всичко се разбира така или иначе.Надявам се и вие ако си търсите безплатно решение свързано с антивирусната ви защита да ви бъда полезен. Ще изреждам всички предложения едно след друго без да са в някаква класация. Започвам.

Avast! Antivirus Free Edition

Най-популярната безплатна антивирусна програма в света, с повече от 100 милиона регистрирани потребители.

Системни изисквания:

– Процесор Pentium 3 или по – нов, 128 MB RAM, 100 MB свободно дисково пространство

– Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP/Vista/7 (32/64 bit)

Тази версия е безплатна само за ДОМАШНА и НЕКОМЕРСИАЛНА употреба.

avast! Free Antivirus се разпространява в 30 дневна пробна версия, след като този период изтече, ще е необходимо да се регистрирате безплатно и да въведете лицензния си номер – можете да се регистрирате чрез линка по-долу или от вградената регистрационна форма в програмата.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ЯДРО И ОТКРИВАНЕ

Антивирусно и anti-spyware ядро/енджин

Последно поколение сканиращо ядро, което предоставя защита от вируси, spyware и други форми на зловреден софтуер.

Резидентна anti-rootkit защита

Уникална „on access“(при достъп) технология проверява всички драйвери, работещи в системен режим, които операционната система зарежда, за следи от rootkit поведение. Това позволява откриването на неизвестни rootkits заплахи, преди те да навредят на вашата система.

avast! Community IQ

Повечето мостри, които се получават идват от сензори разположени в обществото на avast! чрез модулите Behavior shield и anti-rootkit модула. Това е уникален източник на данни, което става възможно благодарение на огромната потребителска база на avast!. Повечето от събраните мостри се анализират автоматично и само малък брой се анализират от специалистите във вирусната лаборатория.

Емулация на кода

Когато бъде открит подозрителен файл (по време на проверка при поискване или при резидентната защита ), avast! вече може да емулира кода на подозрителната програма в изолирана специално за това среда. Емулацията на кода служа за следните неща. Първо използва се за общо разархивиране. Второ използва се при евристичния енджин. Технически казано това става като се използва динамично превеждане, това е метод който е много по-бърз от традиционните емулиращи техники.

Евристичен Енджин

С новата версия 5.0, avast! вече притежава евристичен енджин, предназначен за проактивно откриване на зловредни приложения, които не се откриват с дефиниции. Този нов евристичен енджин може да се справя с бинарни(изпълними файлове) и скриптови заплахи.

Откриване на потенциално нежелани програми

С новата версия 5.0, avast! вече има възможност за откриване на потенциално нежелани програми, като например програми за отдалечено администриране на системата и други подобни приложения. Могат да се добавят правила за работа с тези видове програми.

ПРОВЕРКА

Предстартова проверка на системата

Позволява ви да проверите вашата система за зарази преди старта на операционната система и преди активирането на вирусите (това са сега е възможно само при 32-битовите операционни системи).

Скенер от команден ред

Позволява ви да стартирате проверка директно от командния ред на операционната система

Събуждане за проверка

Microsoft Windows може да бъде събуден от „sleep” или „hibernation” режим, да се извърши планираната проверка и след това да бъде върнат в този режим.

Планиране на проверки

Позволява на потребителите да планират и създават свои собствени проверки.

avast! Intelligent Scanner

Може да намали броя на сканираните файлове с до 80%, като използва бял списък с доверени приложения. Файловете отбелязани като безопасни не се сканират, докато не бъдат променени.

ЩИТОВЕ

Behavior Shield (Анализиране на поведението)

Наблюдава поведението на вашият компютър, като използва няколко специализирани сензора (за файловата система, регистри и мрежата) и докладва/блокира всяко подозрително поведение.

Behavioral Honeypots

Различни сензори на avast! наблюдават подозрителни файлове на определени компютри и автоматично ги изпращат за анализ ако е необходимо.

Щит на Файловата Система

Проверка в реално време на файловете при тяхното отваряне/стартиране.

Пощенски Щит

Проверява всички получени и изпратени електронни писма за зловреден код. За MS Outlook се използва специализиран плъгин. Другите мейл клиенти се защитават от общо POP3/IMAP4/SMTP прокси. Новото във версия 5 е че пощенския щит може да проверява SSL комуникациите (gmail.com, sympatico.ca, ….)

Интернет Щит

Проверява всички посещавани интернет страници, java скриптове и теглени файлове и др. (тоест целия ви интернет трафик).. Благодарение на функцията Интелигентно сканиране на потоците, Интернет Щита не забавя интернет сърфирането.

P2P Щит

Проверява файловете свалени чрез P2P програми. – ABC, Ares, Azureus, BearShare, Bit Torrent, BitComet, BitLord, BitPump, CZDC++, Direct Connect, eDonkey, eMule, iDC++, iMesh, Kazaa, Kceasy, LimeWire, Morpheus, Opera’s DC++, Overnet, Qtrax, Shareaza, SoulSeek, StrongDC++, uTorrent, Vuze, WinMX, Winny2, Zultrax.

IM Щит

Проверява фойловете свалени/получени чрез програмите за комуникация или “чат”. – AIM (AOL Instant Messenger), Gadu-Gadu, gaim/Pidgin, Google Talk, ICQ, IM2 Messenger, Infium, Miranda, mIRC, MSN/Windows Messenger, Odigo, PalTalk Messenger, Psi Jabber Client, QIP, QQ, SIM, Skype, Tlen, Trillian, WengoPhone, XFire, Yahoo! Messenger.

Мрежови Щит

Предоставя ви защита срещу вируси в мрежата. Този модул има два основни компонента: URL блокиране, предназначено за блокирането на вредоносни URL-ли (които се определят от вирусната лаборатория), както и действа като олекотена система за предотвратяване на нежелан достъп ( intrusion-detection system ).

ОБНОВЯВАНЕ

Интелигентно обновяване на дефинициите

Системата за допълващи се обновявания минимизира размера на редовното обновяване на файловете.

Бързо обновяване на програмата

Новия формат на файла с вирусните дефиниции ускорява механизъма на обновяване в avast! 5.0 и намалява натоварването на процесора и паметта, което води до по-приятно използване на компютърната система.

ГЕЙМИНГ

Тих/Игрален режим

Новият Тих/Игрален режим, автоматично установява работата на приложения на цял екран и изключва изскачащите прозорци без да намалява сигурността на системата.

Оптимизация за последните процесори Intel Core i7

Критични части от кода на еднжина на avast! са оптимизирани, за да предоставят на потребителите подобрена производителност при използване на процесорите на Intel.

ОПТИМИЗАЦИИТЕ ЗА ПРОЦЕСОРИТЕ

Оптимизация за многонишково сканиране

avast! работи по – бързо на новите многоядрени процесори. Нова възможност при avast! е разделянето на големи файлове за проверка между двете или повече ядра на системата и ускоряването на процеса на проверка.

Енергоспестяване

Намаленото използване на дисковото устройство намалява използването на електроенергия.

ДРУГИ ПРЕДИМСТВА

avast! iTrack

Графики с доклади за проверките в реално време.

Графичен потребителски интерфейс

Изцяло нов и лесен за използване потребителски интерфейс.

Автоматизация на процесите

Заразените файлове се обработват автоматично без нужда от намеса от страна на потребителя.

Официален сайт
Български сайт

Comodo Internet Security

Функции:

 • Две в ендо – защитна стена и антивирус.
 • Защитава вашия компютър от интернет атаки.
 • Засича и елиминира вируси.
 • Предотвратява инсталирането на зловреден софтуер.
 • Лесна за инсталиране, конфигуриране и използване.
 • Безплатна за бизнес и домашни потребители.

Защо да използване Comodo Internet Security?

Comodo Internet Security е безплатното, много-пластово, защитно приложение, което пази от хакери личната ви информация.

Създадено от нищото, единствено с мисълта за вашата защита, Internet Security ви предлага 360° защита, комбинирайки мощна антивирусна защита, защитна стена с висок клас на филтриране, както и усъвършенствана система за предотвратяване на прониквания наричана  Defense +.

За разлика от други версии на комерсиален софтуер, който други софтуерни производители предлагат безплатно , това е изцяло, напълно функционална версия на продукта.

Освен това, потребителите могат да преминат към Internet Security Pro само за $49 на година и получат две допълнителни услуги -LivePCSupport (Пакет за Тотална Сигурност и Поддръжка ) – 24 часа на ден, неограничена поддръжка при инциденти, която обикновено се продава за $ 99 на година и TrustConnect – защитен интернет прокси сервиз, който гарантира 128-битово криптирано свързване от всяка обществена безжична гореща точка.

Internet Security Включва:

 • Защитна стена: Затваря вратата на хакери и крадци на самоличност.
 • Антивирус: Проследява и унищожава всякакъв съществуващ  зловреден софтуер криещ се в компютъра .
 • Защита + :Защитава критични системни файлове и блокира зловреден софтуер, преди да се е инсталирал.
 • Защитна стена на паметта: Авангардни защита срещу сложни атаки заливащи буфера.
 • Анти-Зловреден софтуер: убива злонамерени процеси, преди да причинят вреда.

Системни изисквания:

Windows 7 / Vista / XP SP2
128 MB RAM / 210 MB hard disk space

официален сайт

AVG Anti-Virus Free Edition

Философията на AVG Technology е, че всеки има право на основна компютърна сигурност безплатно. А  над 110-те милиона потребители на AVG са гаранция за качествата на тези продукти. Така че, ако възнамерявате да прекарвате определено време онлайн и редовно да обменяте файлове с приятели, не се колебайте в избора си:

 • Сърфирайте и търсете с увереност, благодарение на LinkScanner®. LinkScanner ® проверява уеб страницата, която възнамерявате да посетите, точно преди да кликнете върху връзката към нея.
 • Вземете онлайн и офлайн защита от вируси, шпионски софтуер и други зарази.
 • Наслаждавайте се на постоянна скорост на сканиране с новия, разширен вирус скенер.
 • Бъдете сигурни, че сте защитени от най-новите заплахи, благодарение на автоматичните ъпдейти.
 • AVG Anti-Virus Free Edition 9.0 е съвместима с  Windows XP, Vista и Windows 7.

Ограничения на AVG Free

 • Само основна защита (пълна защита е достъпна с  AVG Internet Security)
 • Без техническа поддръжка
 • Не защитава сървъри
 • Не е приложима за комерсиално използване

Лицензиране

 • AVG Anti-Virus Free Edition е предназначена за частно, не-комерсиално използване върху един домашен компютър. Използването на AVG Free в организации или за комерсиални цели е строго забранено.
 • Използването на AVG Anti-Virus Free Edition е абсолютно забранено в OEM пакети (софтуер, хардуер, компоненти).
 • Използването на  AVG Anti-Virus Free Edition е в съответствие с лицензното споразумение, което е неразделна част от AVG Anti-Virus Free Edition.

Системни изисквания

 • Intel Pentium 1.8 GHz
 • 550 MB свободно дисково пространство  (за инсталация)
 • 512 MB RAM

Операционни системи

 • AVG Anti-Virus Free Edition 9.0 е съвместима с: MS Windows 2000, MS Windows XP, MS Windows XP Pro x64 Edition, MS Windows Vista, MS Windows Vista x64 Edition, MS Windows 7, MS Windows 7 x64 Edition

Уеб браузъри

 • AVG LinkScanner ® технологията е съвместима с:  Microsoft Internet Explorer,   Mozilla Firefoxбългарски сайт
официален сайт

Avira AntiVir Personal

Avira AntiVir Personal Edition е добро безплатно решение за защита от вируси. Програмата поддържа почти всички функции на платените конкуренти, като осигурява надеждна защита срещу компютърни вируси. Изключително интуитивния интерфейс, който тя притежава, прави конфигурирането и работата с нея детска игра.

Възможностите на Avira AntiVir Personal включват:

 • засичане и премахване на хиляди вируси, червеи, троянци, rootkits и costly dialers
 • резидентен модул и защита в реално време
 • засичане и поправка и на макро вируси
 • актуализация през интернет
 • безплатна поддръжка чрез бюлетин-бордната система AntiVir.

Достъпна за Windows и Unix операционни системи.

официален сайт

PC Tools AntiVirus Free Edition™

С PC Tools AntiVirus Free Edition сте защитени срещу най-престъпните кибер-заплахи опитващи се да получат достъп до вашия компютър и персонална информация. Минаването онлайн без защита срещу най-новите бързо разпространяващи се вируси и червеи, като Netsky, Mytob и MyDoom, може да доведе до зарази в рамките на минути.

Веднъж заразил ви, вирусът обикновено се опитва да се разпространява към приятелите ви, семейството и асоциирани предприятия, чрез достъп до контактите във вашия имейл и мрежови компютри. Инфекцията може да позволи на хакери да осъществят достъп до файлове на вашия компютър и да я използват за нападения срещу други компютри и интернет страници или да изпращат масово имейли SPAM.

Ето защо PC Tools AntiVirus Free Edition предоставя водеща световна защита, с бързо обновявана база данни, IntelliGuard ™ защита в реално време и всеобхватна система за сканиране за да се гарантира системната безопасност и липсата на вируси. Към PC Тоолс продуктите има доверие и се използват от милиони хора всеки ден за да защитават своите домашни и бизнес компютри срещу онлайн заплахи.

PC Tools AntiVirus Free Edition характеристики:

 • Предпазва вашия компютър докато работите, сърфирате и играете.
 • Открива, поставя под карантина, дезинфекцира и унищожава вируси, троянски коне и червеи.
 • IntelliGuard ™ защитава компютъра ви от заплахи в реално време
 • Автоматично проверява за актуализации срещу най-новите заплахи
 • Най-доброто от безплатния софтуер. Няма уловки, ограничения или срокове.

Операционни системи: Windows® Vista™ 32-bit, XP and 2000

официален саит

BitDefender Free Edition

Описание на продукта

Безплатен Антивирус за всички

BitDefender Free Edition е вашият шанс да използвате един от най – ефективните антивирусни енджини напълно  безплатно!

BitDefender Free Edition използва същият ICSA Labs сертифициран сканиращ енджин използван и в други  BitDefender продукти , което ви позволява да се наслаждавате на основна вирусна защита без никакви разходи.

BitDefender Free Edition е on-demand вирус скенер, който е най-използван за възтановяване на системата или съдебна роля.Ако вие сте с „винаги включена“ интернет връзка, ние силно препоръчваме да обмислите възмойността за използване на по-сложно антивирусно решение.

Възможности и Ползи

Сканиране на вируси и премахване

Сканиране по заявка – Мощни сканиращи енджини гарантират откриването и отстраняването на всички вируси в мрежата всеки път, когато имате нужда.

Планирана сканиране

Планираното сканиране ви позволява да планирате бъдещото си системно/дисково сканиране в разтояние на часове, когато не използвате компютъра си.

Незабавно сканиране

Само с десния бутон на мишката можете да проверите вашите файлове и папки.

Карантина

С изолирането на заразени файлове под карантина, рискът от заразяване намалява.Вие също така имате възможност да изпратите тези файлове за по-нататъшен анализ на BitDefender Labs.

Доклади

При стартиране на сканиране може да изберете да създадете файл с доклад, в който можете да видите статистика за сканирането.

Системни изисквания

Windows XP със Service Pack 2 (32/64 bit) или по-висок

 • 800 MHz или по бърз процесор
 • 256 MB РАМ памет (512 MB препоръчително)
 • 170 MB свободно дисково пространство (200 препоръчително)

Windows Vista (32/64 bit) и Windows Vista SP1

 • 800 MHz или по бърз процесор
 • 512 MB РАМ памет (1 GB препоръчително)
 • 170 MB свободно дисково пространство (200 препоръчително)

Windows Home Server

 • 800 MHz или по бърз процесор
 • 512 MB РАМ памет (1 GB препоръчително)
 • 170 MB свободно дисково пространство (200 препоръчително)

официален сайт

ClamWin Free Antivirus

ClamWin е безплатна антивирусна програма за Windows 7 / Vista / XP / Me / 2000 / 98 и Windows Server 2008 и 2003.
ClamWin Free Antivirus се използва от повече от 600,000 потребители по целия свят. Той идва с лесен инсталатор и отворен код. Можете да го изтеглите и използвате напълно безплатно. Включва:

 • Висок рейтинг за откриване на вируси и шпионски софтуер;
 • Планирано сканиране;
 • Автоматично сваляне на редовно актуализирана вирусната база данни;
 • Самостоятелен вирус скенер и интегрирано меню с десен бутон на мишката в Windows Explorer;
 • Добавка за Microsoft Outlook , за премахване на инфектираните прикачени файлове автоматично.

Моля, обърнете внимание, че  ClamWin Free Antivirus не включва скенер в реално време при достъп. Трябва ръчно да сканирате файловете, за да откриете вирус или шпионски софтуер.

ClamWin Free Antivirus е базиран на  ClamAV енджина и използва GNU General Public License от  Free Software Foundation, и е безплатен (свободен) софтуер. За да научите повече за  GNU GPL, моля посетете следния линк:  Philosophy of the GNU Project – Free Software Foundation.

Как може да помогнеш:

 • Предоставяте проби на неоткрити вируси и шпионски софтуер.
 • Тествайте последните версии, намирайте грещки и изпращайте доклад за тях .
 • Подобрявайте документацията.
 • Рекламирайте ClamWin Free Antivirus в интернет и пресата.
 • Поставяйте линк към clamwin.com на вашия уеб сайт, за да позволите на други хора да знаят за него и да се подобри ранглиста на clamwin.com.
 • Ако сте C + + или Python разработчик и имате време за губене може да се присъедини към ClamWin Free Antivirus проекта и ще помогнете той да се подобри.
 • Или натиснете тук за да направите дарение и подкрепите по-нататъшното развитие на ClamWin Free Antivirus.

официален сайт

Immunet Protect

Познавате ли някой, който е бил заразен с компютърен вирус? Ако е така, това не е изненадващо. Консервативните прогнози са, че повече от два милиона вируси ще бъде създаден през 2009 г.; това са по 5400 на всеки 24 часа и почти всички от тези заплахи са предназначени да крадат вашите банкови данни и лична информация.

Водещите на пазара Антивирусни софтуери са мощен инструмент включени в твоята отбраната, но най-големите марки имат по-малко от 45% шанс на сто за откриване на нови заплахи. Тези шансове са по-лоши,от това да хвърляш монета.Грижа ли е да заложиш своята банкова сметка, на тях?

Представете си за момент, че вие можете да направите така, че компютрите на приятелите ви, семейството и световната общност да впрегнат техната колективна сигурност. Всеки път, когато някой в тази колективна общност срещне заплаха всички останали в общността печалят защита от същата заплаха в реално време. Вече не трябва да разчиташ на изолираната сигурност на настоящия си Антивирусен оператор. Вие ще бъдете в състояние да защитите приятелите и семейството си,докато сте по-добре защитени.Immunet Protect е проектирана да направи точно това. Чрез осигуряване на бърз и лек слой на откриване на вируси и свързване на всички в една глобална общност смятаме, че сумата е далеч по-голема от тази на отделните части, ние наричаме това колективен имунитет.

Immunet Protect набира сила всекидневно, докато Immunet общността се разраства и най-доброто от всичко е, че е безплатно.Вече имате Антивирус? Дори по-добре, инсталирайте Immunet за да  пази заедно с съществуващият вашия продукт, и той ще направи общността Immunet още по-силна.

официален сайт

Rising Antivirus Free Edition

Rising Antivirus Free Edition 2010 защитава вашия компютър от всички видове вируси, троянски коне, червеи, руткит и други злонамерени програми. Леснотата на употреба и SmartUpdate технология превръщат този продукт в „инсталирай и забрави“ и това ви дава право да се фокусирате върху собствената си работа на компютъра. Мощният енджин на RISING Antivirus е сертифициран от Virus Bulletin,Checkmark, TUV.

Rising Antivirus Free Edition е безплатно решение за лична употреба.

Функции и предимства

Навременна защита с Rising Cloud Security: Rising Cloud Security потребителите общуват с вирусната лаборатория на Rising и формират мрежа за бързо реагиране, която бързо улавя троянски коне и друг злонамерен софтуер.

Антивирусна и Антишпионска защита: Защита от троянски коне, червеи, руткит и друг злонамерен софтуер. С несравним опит в борбата срещу зловреден софтуер, Rising ви предлага действителна защита срещу кибернетични заплахи днес, без да създава напрежение върху ресурсите на вашия компютър.

Файлов Монитор: Автоматично открива вируси в активни файлове и предпазва от заразяване на компютъра ви.

Е-мейл Монитор: Сканира входящи (POP3) и изходящи (SMTP) имейли за зловреден софтуер.

Контрол на приложенията: Контролира експлоатационното състояние на приложенията и блокира подозрителни дейности.

Изтребител Зловредно Поведение: Мониторинг на програми в системата за възможно злонамерено поведение.

USB/CD/DVD Монитор: Блокира зловреден софтуер на USB носител, CD / DVD дискове и мрежови устройства.

Вградено сканиране: Предоставя интегрирана защита за програми за незабавни съобщение, мениджъри за изтегляне и други популярни средства.

Защита от троянски коне в мрежата: Автоматично блокира злонамерени скриптове в Мрежата и вируси, докато сърфирате в интернет.

Самозащита: Предпазва Rising Antivirus софтуера от внасяне на промени от зловреден софтуер.

Системни изисквания:

Операционни системи: Win 2000/XP/2003/Vista/Win 7/Server 2008

Език:Английски, Традиционен Китайски.

официален сайт

ThreatFire™ AntiVirus

Компютрите са подложени на непрекъснати атаки от вируси, шпионски софтуер и кражба на самоличност. Всеки ден чувате за нова заплаха за вашия компютър. Те идват по-бързо от всякога, те стават все по-трудно за спиране и традиционните антивирусни продукти не са в състояние да се справят.

Ще улови ли твоята антивирусна програма най-новия зловреден софтуер, който се е появил днес? В повечето случаи, не, защото просто не знае как да го открие още. Но ActiveDefense технологията на ThreatFire го прави,и е доказано, че осигурява до 243% по-голяма защита, когато се комбинира с традиционните антивирусни продукти.

Ако вече имате антивирусен софтуер, защо ви е нужен ThreatFire?

ThreatFire е абсолютно различен от традиционния антивирусен софтуер. Нормалните антивирусни продукти обикновено е необходимо първо да са идентифицирали и видели заплахата, преди те да могат да предоставят адекватна защита срещу нея. Защитата след това, се предоставя чрез актуализация чрез подпис или пръстови отпечатъци, която трябва първо да бъде написана от антивирусен изследовател. Това създава един голям прозорец от време,през който заплахите са незабелязани и следователно могат да заразят компютъра ви, дори когато имате антивирусен софтуер.

Как може ThreatFire да ме защити, когато традиционните антивирусни програми не могат?

ThreatFire непрекъснато предпазва вашия компютър от атаки, като открива злонамерено поведение, като например улавяне на клавиши или кражба на данни, а не само търси известни заплахи като нормалния антивирусен софтуер. Чрез прилагане на усъвършенстван поведенчески анализ в реално време, ThreatFire е в състояние да спре никога-преди-невиждани заплахи от тип „нулев ден“(имат се в предвид,такива заплахи които не са извесни,не са изследвани,появяват се за първи път и не са описани във вирусните дефиниции на нормалните антивирусни програми-те са на „нула дни“) единствено с откриване на злонамерената им активност.

Чакащата патент технология ActiveDefense на ThreatFire предлага защита срещу всички видове интернет заплахи – известни и неизвестни – шпионски софтуер, рекламен софтуер, кийлогъри, вируси, червеи, троянски коне, руткит, буферно преливане, и други злонамерени програми. ThreatFire използва своята несравнима защита за да преследвам и парализира тези заплахи, които са или твърде нови или твърде умни за да бъдат признати от традиционния „подписно-базиран“ антивирусен софтуер.

Трябва ли да бъда експерт, за да използвам ThreatFire?

ThreatFire е модерна технология, предназначени специално за хора, не само за експерти.

Ние вярваме, че защитния софтуер трябва да бъде „настроен и забравен“, така че,когато инсталирате  ThreatFire не трябва да отговоряте на множество технически въпроси, всъщност единственият случай, когато ще забележите, че ThreatFire защитава вашия компютър е, когато открие нещо злонамерено, което изисква  вашето внимание.

официален сайт

Spyware Terminator

Милиони потребители по целия свят разчитат на Spyware терминатор, носител на много награди и високи оценки от страна на експерти индустрията и потребители. Неговата безплатна цялостна защита е сравинима с конкурентните платени версии!

Spyware Terminator includes:

 • Бързо сканиране за шпионски софтуер
 • 100% защита в реално време
 • HIPS защита
 • Антивирусна защита
 • Многоезична поддръжка

Списък на всички функции:

Безплатно премахване на шпионски софтуер:Spyware Terminator сканира компютъра ви за известни заплахи и докладва констатациите по начин,  който е лесен за четене и тълкуване. На всеки пост се дава оценка и класификация, което прави много лесно решението дали една открита позиция трябва да бъде премахната. За разлика от някои безплатни софтуерни заглавия, Spyware Terminator ще премахне всички заплахи безплатно.

Безплатни автоматични актуализации:Spyware Terminator предлага възможността да изтеглите и инсталирате актуализации автоматично. Потребителите са свободни да диктуват колко често Spyware терминатор проверява за актуализации и как те се прилагат.

Безплатно планирано сканиране:Spyware Terminator дава на потребителите възможността да планират сканиране за шпионски софтуер редовно за да се гарантира здравето на компютъра. Сканирания могат да бъдат планирани на всяка дневна или седмична основа във всеки час на деня.

Безплатна антивирусна интеграция:В Spyware Terminator е включена популярната печелила награди антивирусна програма с отворен код Clam AntiVirus (ClamAV), за интеграция по избор за постигане на по-високо ниво на сигурност. ClamAV може да бъде интегрирана в сканирането на шпионски софтуер, актуализации и защита в реално време.

Безплатна поддръжка:Не само, Spyware терминатор е безплатен, но и включената поддръжка е безплатна също. Помощ е предоставена чрез електронна поща и нашите публични форуми. Нашите високо квалифицирани екипи отговарят на всички въпроси по един подходящ начин.

Безплатен за лични и комерсиални цели:Spyware терминатор е лицензиран като безплатен както за дома, така и за използването в бизнеса.

официален сайт

Advertisements
Категории:СОФТУЕР
 1. Все още няма коментари.
 1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: